U kunt bouwen op...

Vdk-group
Vdk-group
Vdk-group
Vdk-group
Vdk-group
Vdk-group
Vdk-group
Vdk-group

onze ervaring ...

Door onze jarenlange ervaring met verschillende types van bedrijfsgebouwen in diverse sectoren, zijn we in staat om volop met de klant mee te denken. Om problemen op te lossen en nieuwe pistes op te zoeken. Een knowhow die we graag ten dienste stellen van uw specifieke wensen en van de technische en functionele eigenschappen waaraan het gebouw moet voldoen.


onze zin voor detail ...

Geen succesvolle samenwerking zonder een gedetailleerde tijd- en kostenplanning. We houden eraan u op voorhand voldoende te informeren en naderhand de planning stipt en tot in het kleinste detail uit te voeren.
Onze medewerkers gaan volledig voor uw project. De hele dag door staan ze tot uw dienst om het bouwproces van briefing tot oplevering zo vlot mogelijk te laten verlopen. De samenstelling van ons team is daarbij doorslaggevend. Bij Van Kerckhove werken jonge mensen, met een drang naar innovatie, constructief samen met ervaren collega’s, die het klappen van de zweep kennen. Zij staan dat jonge geweld bij met een pak kennis en praktijkervaring. Dat evenwicht vindt u in elke van onze projecten terug. Voor gespecialiseerde projecten doen we steevast een beroep op zorgvuldig geselecteerde en gescreende partners, met wie we een lange termijn relatie nastreven. Bovendien werken we alleen samen met leveranciers die zonder uitzondering topproducten afleveren. Alleen op die manier kunnen wij u maximale continuïteit en een hoogkwalitatief resultaat garanderen.

onze professionele middelen ...


Ons eigen atelier bestrijkt meer dan 4400 m2 en is uitgerust met moderne en hoog performante machines, zoals een hypermoderne zaag-boorstaat waarin alle profielen volautomatisch gezaagd en geboord worden, en een computergestuurde brandtafel. Watergekoelde halfautomaten worden gebruikt voor het samenstellen en het lassen van de profielen. We kunnen bovendien terugvallen op eigen transportmiddelen, waaronder een kraanwagen, uitschuivers voor uitzonderlijk vervoer en tal van gewone opleggers. Zo zijn we bijna onafhankelijk van externe transportfirma’s en kunnen we ten allen tijde een stipte levering garanderen.

VDK-group
ga naar: